Üdvözöl a DarkArt Tattoo

Dark Art Tetováló Stúdió 1992-ben nyitotta meg a kapuit. Az egész úgy kezdődött, hogy szerettem volna egy tetoválást, be is mentem egy szalonba, ahol rögtön meggondoltam magam, ugyanis nézegettem hogy hogyan működik ez a dolog és arra gondoltam, hogy ezt én is meg tudnám csinálni. Nagyon érdekesnek és egyben nagy kihívásnak tűnt az a lehetőség, hogy "rajzolhatok" az emberek bőrére. Akkoriban kyokushin karateval foglalkoztam, ahol végülis a 2. danig jutottam. Elkezdtem tetoválni, és először párhuzamosan csináltam a kettőt, de 2 év után döntenem kellett, mert úgy gondoltam, hogy csak úgy lehetek a legjobb valamiben, ha teljes erőbedobással csinálom. Végül a tetoválás mellett döntöttem. Három hónapig alkalmazottként dolgoztam egy Shadows nevű stúdióban. Nagyon nem tetszett ez a név, így mindenhová azt írtam, hogy DARK ART. Az akkori főnököm meg is kérdezte, hogy miért nem a Shadows-t tüntetem fel. Mivel nem igazán voltam megelégedve a stúdió légkörével, összegyűjtve egy kis pénzt, megnyitottam a saját stúdiómat Dark Art Tattoo néven. Ennek már 25 éve. Az eltelt idő alatt rengeteg minden történt, a stúdió arculata is sokat változott. Számos tehetséges művész fordult meg itt, köztük (teljesség igénye nélkül) Kupcsik Adrián, Galler András (Indián), Kis Adrienn, Kelemen László, Szele Andor, Bóna Attila, Udvari Péter, Benedek György stb. Kezdetek óta itt dolgozott Ördög László barátom, akit 2007 áprilisában elvesztettünk. nyugodjon békében..

Az első öt év teljes homályban telt, hiszen mindenki autodidakta módon tanult és mostani szemmel nézve téves úton járt. Azóta ez, persze, változott. Eleinte Bibliaként bántunk egy-egy véletlenül hozzánk került külföldi tetováló magazinnal, csodáltuk, hogy hogyan is dolgoznak a "nagyok", mitől olyan mások a színek, a formák, mitől tűnnek olyan szabadnak a munkáik. Ma pedig ezekben a magazinokban rendszeresen feltűnik a Dark Art név, és hiszem, hogy részünk van abban, hogy a tetoválás mára már művészeti szintre emelkedett.

Hírek

Sárközi Zsolt fogja ismét képviselni a stúdiónkat az idei London Tattoo Convention-n. További információért katt. ide: www.thelondontattooconvention.com.

Most hétvégén (jún. 8-9) a csapatunk Lengyelországban lesz, a krakkói Tattoofesten! Ha arra jársz, feltétlenül látogass el erre a neves eseményre! Az esemény oldala: www.tattoofest.pl

Stúdiónk

DARKART TATTOO

1067 Budapest, Teréz krt. 35.

+36 1 332 3707

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.